Youngtimers

Op zoek naar een Youngtimer? Bijvoorbeeld een Volvo, BMW, Mercedes, Porsche of Alpina? Le Grand Car Collection in Voorschoten heeft een groot aanbod Youngtimers in verschillende prijsklassen. We zijn er daarom van overtuigd dat we de youngtimer kunnen vinden die bij uw wensen en budget aansluit.

 

Fiscaal voordeel Youngtimers
Een youngtimer is een auto van tussen de 15 en 25 jaar oud en valt daarmee in een aantrekkelijke fiscale regeling. Wanneer u zakelijk autorijdt, is de bijtelling – waar u belasting over betaalt – normaal gesproken 25% van de cataloguswaarde. Bij een Youngtimer geldt dat de bijtelling wordt berekend over de dagwaarde van de auto. Er wordt dan uitgegaan van 35% van de dagwaarde; het percentage is dus hoger, maar de dagwaarde is significant lager dan de nieuwwaarde, waardoor u dit per saldo jaarlijks een hoop geld kan schelen.

 

Meer voordelen Youngtimers
Een mooie auto van een bekend merk als Volvo, BMW of Mercedes rijden, maar met een relatief lage aanschaf? Kies dan voor een youngtimer van Le Grand Car Collection. Zo weet u zeker dat u nog jaren probleemloos en met veel plezier in uw ‘nieuwe’ auto kunt rijden. Al onze auto’s worden op veel punten gecontroleerd en – waar nodig – gerepareerd voordat wij ze te koop aanbieden. Bovendien is een youngtimer ‘de oldtimer van de toekomst’ en wie weet kiest u voor een auto die zijn waarde niet verliest, maar mogelijk zelfs toeneemt.

 

Moderne navigatie & audio ingebouwd
Indien gewenst kunnen we uw youngtimer voorzien van een modern en volledig up-to-date navigatie- en audiosysteem. Deze aanpassing is uiteraard optioneel; vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Maak een afspraak en kom langs
Bent u benieuwd naar het volledige aanbod van youngtimers? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Rouwkooplaan 29-31 in Voorschoten. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn alle bezoeken op afspraak. Neem dus contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Ook oldtimers
Naar onze youngtimers hebben we een groot aanbod aan oldtimers. Al deze klassieke auto’s vindt in ook in onze showroom in Voorschoten waar u op afspraak van harte welkom bent