Oldtimers

Bij Le Grand Car Collection in Voorschoten vindt u een uitgebreid aanbod oldtimers. We bieden autoliefhebbers hulp en advies bij de aan- en verkoop van klassieke auto’s.

 

Showroom Oldtimers
In onze oldtimer-showroom aan de Rouwkooplaan 29-31 in Voorschoten vindt u een uitgebreid aanbod van Oldtimers (klassieke auto’s van ten minste 25 jaar oud). Wij bieden oldtimers van diverse merken (BMW, Mercedes, Porsche, Opel en nog veel meer) uit verschillende periodes. Kom dus eens langs (op afspraak) om te kijken of de klassieke auto van uw dromen erbij staat! Is dat niet het geval? Geen probleem. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vakmensen; bestaande uit deskundigen op het gebied van klassieke auto’s in binnen- en buitenland. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar uw oldtimer.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de auto die bij u past, zijn alle bezoeken op afspraak. Voor het maken van een afspraak bel 071-737 01 29 of stuur een e mail naar info@legrandcarcollection.com.

 

Onderhoud Oldtimers
Alle classic cars in onze showroom zijn in goede staat en op vele punten door ons gecheckt; zo bent u er zeker van dat u er nog vele jaren rijplezier aan heeft. Maar ook na aanschaf van een oldtimer, bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto. Wij hebben passie voor de auto’s die we in onderhoud hebben en vinden vaak ook voor de lastige vraagstukken een goede oplossing.

 

Oldtimer Stalling
Bij Le Grand Car Collection beschikken we over de best denkbare stallingsmogelijkheden voor klassieke- en bijzondere auto’s.

 

Ook Youngtimers
Naast oldtimers vindt u bij ons overigens ook een breed aanbod van Youngtimers. Deze auto’s zijn niet ouder dan 25, maar 15 jaar en zijn – door huidige fiscale regelingen – zeer gunstig om zakelijk te rijden.