Onderhoud Oldtimers

Naast stalling, aan- en verkoopbegeleiding bij Oldtimers en Youngtimers, biedt Le Grand Car Collection in Voorschoten onderhoud van klassieke auto’s. We beschikken over een grote werkplaats waar dagelijks klassieke auto’s van diverse merken worden onderhouden.

 

Ervaren & Gepassioneerde Specialisten
Met een ervaren team van specialisten werken we gepassioneerd aan de auto’s die we in onderhoud hebben en - door onze uitgebreide kennis op het gebied van klassieke auto’s - vinden we vaak ook voor de lastige vraagstukken een goede oplossing en de juiste – soms zeldzame - onderdelen.

 

Onderhoud klassieke auto’s
Stilstaande klassieke auto’s kunnen niet zonder onderhoud of onderhoudsbegeleiding. Bovendien vergt het onderhoud bij oldtimers vaak meer specialisme, tijd en zorg dan bij moderne auto’s. Graag bespreken wij met u of u het onderhoud en/of de onderhoudsbegeleiding aan Le Grand Car Collection wilt uitbesteden. Dit kan uiteraard worden verzorgd in combinatie met stalling van uw auto; standaard koppelen we dan al de accu’s los en zetten deze aan een druppellader.

 

SBB Leerbedrijf – We geven onze kennis door
Om te zorgen dat er ook in de toekomst vakmensen zijn die zeldzame en kostbare klassieke auto’s kunnen onderhouden, leiden we nieuwe specialisten op. Le Grand Car Collection is namelijk in zijn totaliteit een SBB erkend leerbedrijf. In onze werkplaats worden jonge monteurs – onder toeziend oog van ervaren specialisten – opgeleid tot vakmensen. Daarmee waarborgen we continuïteit voor het onderhoud van klassieke auto’s in het algemeen en natuurlijk voor onze klanten.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over onderhoud van oldtimers en youngtimers, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U bent uiteraard ook van harte welkom om bij ons in de showroom, stalling en werkplaats aan de Rouwkooplaan 29-31 in Voorschoten langs te komen, maar vragen u wel van tevoren een afspraak te maken; we weten dan zeker dat we voldoende tijd voor u hebben.