Autostalling Klassieke Auto’s

Uw klassieke auto is één van uw kostbaarste bezitten, het is dus belangrijk dat deze veilig staat opgeslagen wanneer u hem niet gebruikt. Bij Le Grand Car Collection in Voorschoten beschikt u over de best denkbare stallingmogelijkheden voor uw klassieker en uw zeldzame en bijzondere auto (oldtimer of youngtimer). Uw kostbare bezit staat veilig opgesteld in een prachtig geconditioneerd pand van twee verdiepingen; zo blijft uw auto op zijn mooist! Het pand biedt met een oppervlakte van circa 2.800 m2 ruimte aan vele voertuigen. De auto’s staan onder voortdurend cameratoezicht. Alleen het beste voor uw kostbare klassieker.

 

Stalling Oldtimers & Youngtimers
Uiteraard biedt Le Grand Car Collection verschillende mogelijkheden tot stalling van oldtimers en youngtimers. Zo kan de stalling ‘langdurig’ zijn, maar natuurlijk ook voor kortere perioden. Zo bieden we voor voertuigen die vallen onder de overgangsregeling in de motorrijtuigenbelasting (en dus niet worden gebruikt in de maanden december, januari, en februari) onder gunstige voorwaarden de mogelijkheid tot stalling voor de betreffende periode.

 

Tarieven autostalling op aanvraag
De tarieven voor stalling van uw klassieke auto zijn op aanvraag. Heeft u interesse om uw auto bij ons te stallen, neem dan contact op zodat we u een voorstel kunnen doen op basis van uw specifieke wensen.

 

Ook voor Onderhoud
Bij het team van Le Grand Car Collection staat liefde en bewondering voor auto en techniek centraal. Zo bieden we niet alleen autostalling, maar zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van klassieke auto’s. Wanneer u ervoor kiest om uw oldtimer of youngtimer bij ons te stallen, informeer dan eens naar de mogelijkheden op het gebied van onderhoud.

 

Meer informatie
Uiteraard bent u van harte welkom om – op afspraak – bij ons aan de Rouwkooplaan 29-31 te Voorschoten langs te komen; we laten u graag de faciliteiten van onze autostalling zien. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 071-7370129 of stuur een e-mail naar info@legrandcarcollection.com.