Porsche 993 Carrera 4S Coupe - Verkocht

Specificaties

Kilometerstand: 
152.000

Kleur exterieur:

Kleur interieur:

Topsnelheid: 
270 km/u
0 - 100: 
5,3 seconden
Chassisnummer: 
WPOZZ99ZTS313458
Motornummer: 
Matching
Cilinderinhoud: 
3598 cc
Motor configuratie: 
6 cylinder boxer met injectie
Krachtoverbrenging: 
Vierwielaandrijving / Schakelbak 6-versnellingen
Velgen: 
18” Turbo velgen
Banden: 
Michelin Pilot Sport
Productieaantal: 
6.948

Uitrusting

Bijzonderheden

Het absolute topmodel van de 993 Carrera-serie: de 993 Carrera 4S! De Carrera 4S is de ultieme combinatie van reeds beschikbare en bewezen techniek vanuit de andere 993-modellen. Feitelijk is de Carrera 4S grotendeels gelijk aan de Turbo-uitvoering, maar dan zonder de turbo-lader en de grote spoiler op de motorkap achter. Het onderstel van de Carrera 4S is veel meer afgestemd als typische 'reiswagen' in vergelijking tot de 993 Turbo. Het standaard sportonderstel van de 4S is duidelijk minder hard afgesteld.

Door het ontbreken van de Turbo is de 285pk Varioram-motor aanmerkelijk soepeler te berijden voor alledaags gebruik vergeleken met de 993 Turbo. Het remsysteem van de 4S is in zijn geheel overgenomen van de Turbo. De vertraging bereikt dan ook absolute topwaarden en dankzij de vierwielaandrijving biedt hij onder alle omstandigheden een neutraal weggedrag met een zeer hoge veiligheidsreserve.

Deze sublieme, oorspronkelijk Nederlands geleverde, 993 Carrera 4S is in de schitterende kleur Polar Silver Metallic met zwart leren interieur. Verder is de auto voorzien van alle mogelijk denkbare accessoires. Zowel het exterieur als het interieur zijn in zeer goede staat. De lak is diep glanzend met nauwelijks gebruikssporen. Bumpers hebben geen parkeerbeschadigingen. Het glaswerk is onbeschadigd.