Nieuws

Mercedes-Benz G-klasse bijzonder gewild als youngtimer. Lease vorm mogelijk. Bel voor info.

Op zaterdag 13 januari zijn wij gesloten in verband met ons bezoek aan de Interclassics Maastricht 25e jubileumeditie. www.interclassicsmaastricht.nl/nl/

15 juli 2017 - Twee prachtige Alpina's zijn onlangs aangekomen en worden binnenkort te koop aangeboden. Hier alvast de foto's.

LeGrand Car Collection deed mee aan de Huize Vlietlanderit, georganiseerd door de Voorschotense Oldtimer Vereniging. De rit was speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. We maakten een rit van 60 km door de Bollenstreek. Deelnemers en rijders hebben een geweldige ochtend gehad. Net als iedereen kijken wij er met een goed gevoel op terug.

22 mei 2017 - Opgeven voor de LCC tour-rit voor klassieke en bijzondere auto's op zondag 11 juni a.s. kan alsnog tot vrijdag 2 juni.
Om de kosten te dekken vragen wij hiervoor een eigen bijdrage van 55 euro p.p. Wat krijgt u hier allemaal voor?

7 mei 2017 - Ruim 200 berijders van brommers en motorfietsen maakten bij ons een tussenstop voor koffie met gebak op zaterdag 6 mei tijdens een westlandse brommerrit. De opbrengst was bestemd voor diverse goede doelen.

1 mei 2017 - De Lionsclub Leidschendam-Voorburg hield eind april een bijeenkomst in onze showroom. De Lionsclub organiseert acties en evenementen, om fondsen te werven voor goede doelen, door zelf de handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger aan de slag te gaan.

23 april 2017 - Op zaterdag 22 april werd door Long Island Refined Boating aan de Kniplaan in Voorschoten een receptie gegeven. Drie van LeGrand's klassieke Porsche's voor de entree pasten perfect in deze ambiance.

7 februari 2017 - Save the date! Op zondag 11 juni organiseren wij een rallye autopuzzelrit voor klassieke en bijzondere auto's. Voor de deelnemers is er 's-middags een lunch en 's-avonds een buffet met feestelijke afsluiting van de dag. Meer info volgt binnenkort.

31 januari 2017 - Onlangs organiseerden wij een nieuwjaarsreceptie in onze showroom, waarbij er druk werd gepraat, gegeten, gedronken, gelachen, naar auto's gekeken en muziek geluisterd. De receptie was drukbezocht en gezellig mede omdat de liveband Handjive speelde!

5 oktober 2016 - Op woensdagavond 21 september werd bij LeGrand Car Collection de afdelingsavond van de Citroen Traction Avant Club afdeling Den Haag gehouden. Er was een grote opkomst van ca. 25 Citroën Traction Avants in diverse uitvoeringen. Na een rondleiding door het pand en uitleg van de activiteiten van LeGrand Car Collection was er een gezellige borrel. Een zeer geslaagde avond.

19 september 2016 - Op zondag 11 september deden wij mee aan de Porsche Club Holland Najaarsrit 'Van Haven tot Zee'. De rit begon in Rotterdam bij Porsche Centrum Rotterdam en eindigde na veel puzzelwerk in Scheveningen bij het Europa Hotel. Hier werd afgesloten met de prijsuitreiking en een overheerlijk buffet. Bent u ook geïnteresseerd in een Porsche? Wij hebben een classic te koop!

7 september 2016 - Op zondag 2 oktober wordt bij LeGrand Car Collection de Jamathi clubdag gehouden. Jamathi is een afkorting van Jan Thiel en Martin Mijwaart die in de jaren '60 en '70 hun eigen 50cc wegracers en bromfietsen bouwden.

5 september 2016 - Op 26 augustus jl. haalden wij de burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Hans Van der Sluijs, zijn vrouw en twee dochters op in een Oldsmobile ninety eight uit 1957 voor zijn afscheidsreceptie in het oude raadhuis van Leidschendam.

15 augustus 2016 - Citroën Traction Avant Club zal op woensdag 21 september a.s. een meeting hebben bij LCC. Ca. 25 Citroën eigenaren komen die avond met hun auto's langs om van gedachten te wisselen en uiteraard een gezellige avond te hebben!

15 augustus 2016 - Op 13 augustus werd LCC tijdens hun toerrit bezocht door twee brommerclubs uit de omgeving Delft en het Westland genaamd 'De Damp Kring' en 'De Blauwe Walluhm'. Zeventien enthousiaste, merendeels Zündapp, fans kregen tijdens hun tussenstop een rondleiding en genoten aan de bar van een biertje en een (borrel)nootje.

3 mei 2016 - Ook in het buitenland zoeken wij bijzondere auto's. Deze kwamen we tegen in Zuid-Frankrijk.

27 januari 2016 - Onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 23 januari werd door ongeveer 200 genodigden bezocht en was zeer geslaagd! 

12 januari 2016 - Sinds kort hebben wij een facebookpagina. U vindt ons via www.facebook.com/LeGrandCarCollection/

Neem een keer een kijkje of, nog beter, like ons en wordt, als u ook een pagina heeft, via de startpagina regelmatig op de hoogte gehouden van ons nieuws.

Pagina's