Mercedes Benz G 55 AMG - Verkocht

Specificaties

Kilometerstand: 
93.580

Bouwjaar:

Kleur exterieur:

Kleur interieur:

Bekleding:

Cilinderinhoud: 
5439 cc
Motor configuratie: 
8 cilinder
Krachtoverbrenging: 
automaat 4 wiel aangedreven
Prijs: 
€ 42.500

Uitrusting

Bijzonderheden

Mercedes-BenzG55 AMG met full options, youngtimer! BTW verrekenbaar. Prachtig exemplaar in de kleur zwart metallic met zwart lederen interieur.

De G-klasse van Merceds werd in 1979 op de markt gezet als militaire terreinwagen. Vanwege het robuuste karakter en zijn off-road capaciteiten werd deze auto dan ook de keuze voor het Nederlandse en Duitse leger en vele beveiligingseenheden.

In zijn bestaan is het exterieur van de G-klasse nauwelijks veranderd. De motoren zijn uiteraard wel constant vervangen en het interieur heeft in de loop der jaren steeds zijn opfrisbeurten gekregen.

Vandaag de dag wordt de G-klasse gekenmerkt door zijn klassieke uitstraling, zijn zeldzame verschijning en natuurlijk het zeer luxe interieur, dat gelijk staat aan de sedans van de Mercedes topklasse.

Momenteel is de G-klasse, die grotendeels met de hand wordt gebouw, één van de meest waardevaste auto's te koop. De vraag naar de G-klasse is extreem hoog en sinds de stijgende populariteit van het SUV-segment is de verkoop sterk gestegen.